Για την διαχείριση των χρηστών της σελίδας κατευθυνόμαστε, από την αριστερή μπάρα, στο Users. Από αυτή τη σελίδα μπορούμε να προσθέσουμε, αφαιρέσουμε και επεξεργαστούμε τους χρήστες της σελίδας

 

 

Δημιουργία Νέου Χρήστη

 

Για να δημιουργήσουμε έναν νέο χρήστη κατεθυνόμαστε στο UsersAdd New για να προσθέσουμε, αφαιρέσουμε και επεξεργαστούμε τους χρήστες της σελίδας

 

 

 

Username / Όνομα χρήστη (απαιτείται)

Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του νέου χρήστη εδώ. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως όνομα σύνδεσης του νέου χρήστη.

 

E-mail (απαιτείται)

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (απαιτείται) – Εισάγετε εδώ μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του νέου χρήστη.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι μοναδική για κάθε χρήστη.

Εάν μια δημοσιευμένη δημοσίευση ή σελίδα έχει δημιουργηθεί από αυτόν τον χρήστη, τότε όταν έχουν γίνει εγκριθεί σχόλια σε εκείνη τη θέση ή σελίδα, αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

First Name / Όνομα

Εισάγετε εδώ το όνομα του νέου χρήστη.

 

Last Name / Επώνυμο

Πληκτρολογήστε το επώνυμο του νέου χρήστη σε αυτό το πλαίσιο κειμένου (το προεπιλεγμένο όνομα έχει προεπιλεγμένο όνομα και επώνυμο).

 

Website / Δικτυακός τόπος

Μπορείτε να εισάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου του νέου χρήστη σε αυτό το πλαίσιο κειμένου.

 

Password / Κωδικός πρόσβασης (απαιτείται)

Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για το νέο χρήστη δύο φορές για επιβεβαίιωση.

 

Strength Indicator

Ένδειξη αντοχής Αυτό υποδεικνύει εάν ο κωδικός πρόσβασης που εισάγετε είναι πολύ ασθενής, ασθενής, μεσαία ή ισχυρός (εμφανίζεται με πράσινο χρώμα). Όσο ισχυρότερος είναι ο κωδικός πρόσβασης τόσο πιο ασφαλής είναι η σύνδεση.

Συμβουλή: Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 7 χαρακτήρων. Για να το καταστήσετε ισχυρότερο, χρησιμοποιήστε κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και σύμβολα όπως! “? $% ^ &).

 

Send Password / Αποστολή κωδικού πρόσβασης;

Επιλέξτε το πλαίσιο για να στείλετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης στο νέο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Role / Ρόλος (απαιτείται)

Επιλέξτε τον επιθυμητό ρόλο για αυτόν τον χρήστη από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο.

Προεπιλογή: Διαχείριση> Ρυθμίσεις> Γενικά – Νέος προεπιλεγμένος ρόλος χρήστη

 

Add New User  Προσθήκη νέου χρήστη – Κάντε κλικ σε αυτό το σημαντικό κουμπί για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες του νέου χρήστη στη βάση δεδομένων του WordPress. Αν δεν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, ο χρήστης δεν θα προστεθεί. Ένα μήνυμα flash στο επάνω μέρος της οθόνης θα σας ενημερώσει ότι ο νέος χρήστης έχει προστεθεί.

 

 

Ρόλοι Χρηστών:

 

Διαχειριστής / Administrator

Ένας διαχειριστής έχει πλήρη και πλήρη ιδιοκτησία ενός ιστότοπου και μπορεί να κάνει τα πάντα. Αυτό το άτομο έχει πλήρη ισχύ πάνω από θέσεις / σελίδες, σχόλια, ρυθμίσεις, θέματα, plugins, εισαγωγή, χρήστες – τα πάντα. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής όλων.

 

Αρχισυντάκτης / Editor

Ένας συντάκτης μπορεί να προβάλλει, να επεξεργάζεται, να δημοσιεύει και να διαγράφει οποιεσδήποτε αναρτήσεις / σελίδες, μέτρια σχόλια, να διαχειρίζεται κατηγορίες, να διαχειρίζεται ετικέτες.

 

Συντάκτης / Author

Ένας συγγραφέας μπορεί να επεξεργαστεί, να δημοσιεύσει και να διαγράψει τις δημοσιεύσεις του, καθώς και να φορτώσει αρχεία / εικόνες.

 

Συνεργάτης / Contributor

Ένας συνεργάτης μπορεί να επεξεργαστεί τις αναρτήσεις τους αλλά δεν μπορεί να τις δημοσιεύσει. Όταν ένας συνεισφέρων δημιουργεί μια ανάρτηση, θα πρέπει να υποβληθεί σε διαχειριστή για έλεγχο. Μόλις η θέση του συνεισφέροντος εγκριθεί από διαχειριστή και δημοσιευτεί, ωστόσο, δεν μπορεί πλέον να επεξεργαστεί από τον συνεισφέροντα.

Ένας συνδρομητής δεν έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει αρχεία / εικόνες.

 

Συνδρομητής / Subscriber

Στις ρυθμίσεις σχολίων, εάν έχετε επιλέξει “Οι χρήστες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να σχολιάσουν”, αφού δημιουργήσουν ένα λογαριασμό, θα τους δοθεί ο ρόλος συνδρομητών. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν σχόλια.